Mijn naam is Irma Stroet en ik woon in Hoogwoud. Sinds ik in deze gemeente woon (2005), ben ik lid van Gemeentebelangen. Het is nodig dat er een lokale politieke partij is, zonder aansturing vanuit een landelijke partij. Gemeentebelangen is er voor de inwoners van Hoogwoud en behartigt de belangen van de inwoners door verstandige beslissingen te nemen.

Als grootste partij is het goed te weten dat er veel bewoners op Gemeentebelangen hebben gestemd. Het maakt ook dat de partij goed haar best moet doen om blijvend haar oog en oor in de samenleving te hebben. En zich goed te laten informeren over ontwikkelingen in de maatschappij, lokaal, landelijk en in Europa.

Als bestuursvoorzitter zal ik me inzetten, samen met 2 bestuursleden, om de 100-jarige Gemeentebelangen de toekomst in te leiden: stilstand is achteruitgang.

Ik het dagelijks leven werk ik als manager Bedrijfsvoering bij Jeugdbescherming in Amsterdam. Met man en 2 kinderen woon ik in een monumentale stolpboerderij aan de Koningspade.